Livräddningskurs 16:e mars

OBLIGATORISK KUNSKAP FÖR ALLA KLUBBMEDLEMMAR SOM HAR ELLER VILL LÅNA KODBRICKA TILL SIM!!


Livräddningsinstruktör Peter Hallin håller i livräddningsutbildning i vatten och på land, viktig kunskap som bokstavligen kan rädda liv. 17-21. Vi börjar med landdelen som hålls i Hjärnarp, Stampehusvägen 11, sen förflyttar vi oss vidare till Toftabadet för vattendelen. Fysioterapeuten och mästertejparen Frida Grönlund assisterar och kommer även med bra tips om första hjälpen vid exempelvis vrickningar, och andra enklare tejpningar och åtgärder som du kan göra själv ute i skog och mark. En helkväll du inte bör missa.
Kanske är det kunskaperna du lär dig den här kvällen som gör att du kan rädda livet på en medmänniska, kanske ett barn. Kanske ditt barn.

ÖPPEN FÖR ALLA BETALANDE BJÄRETRIMEDLEMMAR.

Anmälan på Facebook!

admin