Klubbmästerskap 2016

Välkomna till årets klubbmästerskap den 28/5!

I år är tävlingen även klubbmästerskap för IS Göta Triathlon. Det finns även en öppen klass för deltagare som varken är medlemmar i Bjäre Triathlon eller IS Göta!

Tävlingen är på sprintdistans. Inskrivning och genomgång av banan hos Nina på Stampehusvägen kl 13. Här gör man även iordning sin växlingsplats för cykel till löpning. Avfärd med cykel mot Västersjön kl 14. Start 15.00 från flytbryggan vid Ugglehusbadet. Samma bana som tidigare år, dvs. simning i Västersjön (ca 750 m), växling vid badplatsen. Våtdräkterna transporteras tillbaks med bil. Tvåvarvs cykelbana (ca 25k) med växling till löpning på Stampehusvägen. Avslutas med härligt kuperad löpning (ca 5k) på grus- och asfaltsväg i Hjärnarp.
Efteråt blir det prisutdelning och bjuds på fika till alla deltagare med familjer. För Bjäre Triathlon-medlemmar fortsätter kvällen hos Nina, det kommer finnas grillar osv. Ta med mat och dricka!

Anmälan sker genom att tacka ja till evenemanget på Facebook.
Kostnad: Gratis för Bjäre Triathlon-medlemmar. 100 kr för övriga. Betalning senast en vecka före start till Swish 1233502531 eller Bankgiro 135-5056.

Tävlingsbanan: http://jogg.se/Rundor/Rundor.aspx?routeid=663805

Välkomna!

admin