Bjäre Triathlons Öppna Klubbmästerskap 2017-09-02

Välkomna till årets klubbmästerskap!

Vi upprepar förra årets succé och anordnar gemensamt KM för Bjäre Triathlon och IS Göta Triathlon!

Det finns även en öppen klass för deltagare som varken är medlemmar i Bjäre Triathlon eller IS Göta.

Tävlingen är på sprintdistans. Inskrivning och genomgång av banan hos Nina på Stampehusvägen kl 13. Här gör man även iordning sin växlingsplats för cykel till löpning. Avfärd med cykel mot Västersjön kl 14. Start 15.00 från flytbryggan vid Ugglehusbadet. Samma bana som tidigare år, dvs. simning i Västersjön (ca 750 m), växling vid badplatsen. Våtdräkterna transporteras tillbaka med bil. Tvåvarvs cykelbana (ca 25k) med växling till löpning på Stampehusvägen. Avslutas med härligt kuperad löpning (ca 5k) på grus- och asfaltsväg i Hjärnarp.

Efteråt blir det prisutdelning och bjuds på fika till alla deltagare med familjer. Kvällen fortsätter med knytkalas hos Nina. Grillar kommer att finnas. Ta med mat och dricka!

Anmälan sker genom att tacka ja till evenemanget på Facebook. Skriv en kommentar om du och ev. sällskap stannar på kvällen så blir värdinnan glad.

Kostnad: Gratis för Bjäre Triathlon-medlemmar. 100 kr för övriga. Betalning senast en vecka före start till Swish 1233502531 eller Bankgiro 135-5056.

Tävlingsbanan: http://jogg.se/Rundor/Rundor.aspx?routeid=663805

OBS! Detta är ett träningsarrangemang! Ett tillfälle att träna inför tävling. Det är INTE en officiell, av förbundet sanktionerad tävling med tillstånd för cykeltävling på allmän väg. Deltagande sker på egen risk och deltagare ansvarar själv för sin olycksfallsförsäkring.

Välkomna!

admin