Unik löparhelg 5-6/3

Läs mer på Facebook!

ÄNTLIGEN!! Nu är det dags för den efterlängtade löphelgen med Bjäre triathlon och Fredrik Zillén! Det här är din chans att superboosta din utvecklingskurva i löpning, sluta dra på dig småskador, springa lättare och snabbare och ha fantastiskt mycket roligare när du springer.
Fredrik Zillén, erfaren inspirerande och riktigt duktig löpcoach, kommer ner från Stockholm bara för oss, för att drilla och coacha oss i skog och mark, på väg och i backar. Det blir en oförglömlig helg som förutom många skratt och insikter kommer ge dig massor av nya verktyg att ytterligare förbättra din löpning, oavsett nuvarande nivå, och garanterat leda till ett nytt personbästa. Grattis till dig som redan är medlem, du har nämligen förtur….men platserna är begränsade så var snabb!

TRAILCLINIC kör vi på lördag förmiddag kl 10-12.30, oumbärlig för dig som vill tävla swimrun, Xterra eller bara ha roligare när du springer i skogen. Upplägget är som följer:
– Kort praktisk intro med lite prat och övningar till hur man springer på ett effektivt sätt rent biomekansikt.
– Så springer du i backar – uppför och nerför. Pyttebackar och riktiga jävla branter/stup.
– Trail ställer extra höga krav på styrka (och inte riktigt samma styrka som för landsvägslöpning). Alltså några riktigt bra styrke- och rörlighetsövningar för trail-löpare.
– Praktik: Så springer du där det är väldigt knöligt och besvärligt pga av rötter, stenar, trappsteg/nivåskillnader, diken, stockar, mm.
Plats: Kullaberg
Pris: 750kr för ickemedlemmar. Klubben betalar halva avgiften för bjäre-Tri medlemmar. Nina bjuder på enkel lunch (gulash och bröd) till dem som vill ha.

********* ********* ********* ********* ********

AVANCERAD LÖPANALYS MOTION METRIX
På lördag eftermiddag och under hela söndagen händer det andra spännande saker. Fredrik ska nämligen ta med sig hela sin MotionMetrix-utrustning och erbjuder unik avancerad dataledd löpanalys. Med hjälp av 3D-kameror, sina hökögon och sin mångåriga erfarenhet av löpcoaching hjälper Fredrik dig att hitta ett skadeförebyggande, mer energibesparande och effektivare löpsteg. Det här är bara ett MÅSTE för dig som är långdistansare, eller är skadebenägen eller bara tycker det är för jobbigt att springa längre (eller snabbare) än du vanligen gör. En riktigt bra investering inför vårens och sommarens träning och tävlingar!

Bokar du in dig på en MotionMetrixanalys får du en hel timmes egentid med Fredrik – allt fokus på dig. Han coachar dig och sen får du alla resultat hemskickade tillsammans med en PDF där han sammanställt alla teknikråd ni pratat om samt övningar för styrka och rörlighet som han tycker att just du ska sikta på. Jag kan garantera att du blir nöjd. 1100kr kommer kännas billigt.
Här finns både film och mer info:

http://www.springsnabbare.se/motionmetrix/

Med MotionMetrix kan du se exakt hur mycket energi ditt löpsteg kostar. Av Fredrik får du snabb och professionell hjälp att sänka din energiåtgång genom små förändringar i din teknik, något som syns tydligt på dina testresultat.

Plats: Stampehusvägen 11, Hjärnarp (strax norr om ängelholm, ca 400m från E6 avfart 37)

Bokning och betalning för Motion Metrix görs här:

http://www.bokadirekt.se/places/spring-snabbares-kurslokal-10543/motionmetrix-hjärnarp-197178?sr=19563
_______________________________________________

Fram till Alla Hjärtans dag, 14/2, är anmälan till trail-kursen öppen endast för medlemmar, därefter släpps eventuella återstående platser fria att bokas av andra. Självklart kan du som ickemedlem sätta dig på kölista redan nu.
Observera att antalet platser är begränsat och anmälan bindande. Självklart får du överlåta eller sälja platsen till någon annan om du får förhinder men pengar återbetalas ej från klubben.

Anmälan till trailkursen sker via sms till Nina på 070-3361800. När du fått bekräftat att det finns plats för dig så sätter du snarast in pengar för de event du vill delta i, ange ZILLEN och ditt namn som referens. Använd antingen pg 8349330-4 eller swisha till 070-3361800 (Nina Lundgren) Därmed är din plats garanterad och du kan andas ut…och börja ladda för höstens roligaste och mest givande helg!

Motion metrix bokas och betalas via länk ovan 🙂

 

12710976_10208704196032275_3854523359734728712_o

admin